Hlavní obsah

Filipínský zloděj si s bezpečnostní kamerou hlavu nelámal, ukázal obličej i vztyčený prostředníček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drzé gesto předvedl doposud nedopadený zloděj v obchodě ve filipínském městě Iloilo City. Výtečník si v jednom okamžiku sundal z obličeje roušku, aby se napil vody z lahve. Do bezpečnostní kamery, pod níž zrovna stál, pak ukázal vztyčený prostředníček. Policie identitu zloděje zná, pátrání ovšem stále pokračuje.

Zloděj odhalil nechtěně svou tvář a do kamery ukázal vztyčený prostředníčekVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Ke krádeži došlo už na konci září v obchodě s hasicími přístroji. Maskovaný muž okolo druhé ráno dostal nápad obchod vykrást, při prohledávání zásuvek mu však zřejmě vyprahlo v ústech. Z lednice vzal láhev s vodou a přímo před objektivem bezpečnostní kamery se z ní napil.

Zařízení zaznamenal nejspíš právě až během pití, moc těžkou hlavu si z toho ale nedělal. Dopil, nasadil si roušku na obličej a do bezpečnostní kamery pak ukázal vztyčený prostředníček.

Majitel obchodu Benzer Cordero uvedl, že z prodejny se ztratil mobilní telefon a peníze - v přepočtu zhruba 900 korun. Do prodejny se nezvaný host dostal zřejmě po žebříku ze střechy budovy.

Policie už proti zloději shromáždila dostatek důkazů, i přes odhalení obličeje se jí ale zatím pachatele nepodařilo dopadnout. Kuriózní video zveřejnila agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám