Hlavní obsah

Zloděj chtěl s dětskou pistolkou přepadnout večerku

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brandon

Maminky jsou tady od toho, aby své děti vychovávaly, obzvlášť ty zlobivé. A tím se řídila i matka dvaadvacetiletého Roye Mitchella. Ten se pokusil v úterý s dětskou pistolkou přepadnout večerku ve floridském Brandonu. Rozhodná žena však synovi nekompromisně atrapu zbraně vytrhla z ruky, a bylo po přepadení, uvedl server thesun.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj chtěl přepadnout večerku, jeho matka ho nekompromisně zpacifikovala

 
Článek

Bezpečnostní kamera v obchodě se smíšeným zbožím natočila plachého mladíka, jak si krátce před polednem přišel koupit pytlík chipsů. Při placení ale vytáhl z kapsy zbraň a namířil ji na pokladní.

Ta se chystala vydat mu peníze, když se v tu chvíli objevila „na scéně“ Mitchellova matka. Chlapcovi sebrala pistolku z ruky a ten nakonec odjel domů jen se zmiňovaným sáčkem brambůrků.

Neohrožená matka se ještě snažila domluvit se s udivenou pokladní, aby nevolala policii. Ta to ale odmítla a případ nahlásila. Policie poté auto zadržela a mladíka obvinila z pokusu o ozbrojené přepadení, i když měl u sebe jen dětskou hračku.

Reklama

Výběr článků

Načítám