Hlavní obsah

Zlatý olympijský desetibojař Bruce Jenner se stane ženou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V roce 1976 získal zlatou medaili v desetiboji na olympiádě v Montrealu. Po skončení vrcholné sportovní kariéry se Bruce Jenner rozhodl uspět v televizi. Objevil se v řadě amerických seriálů a také v několika reality show. Neméně slavnou je vedle toho jeho manželka Kris Jennerová, s níž už nežije. A důvod je teď jasný. Bruce podstupuje přeměnu pohlaví a bude z něj Brigitte.

Olympijský vítež Bruce Jenner se rozvedl a chce být ženou

 
Článek

Jeho manželka Kris Jennerová je matkou Kim Kardashianové, snoubenky rappera Kanyeho Westa. Takže jako nevlastní otec Bruce vystupoval od roku 2007 v americké reality show Keeping Up with the Kardashians.

Podle zdrojů magazínu National Enquirer si vybral po přeměně pohlaví jméno Brigitte. Zvažoval také varianty Brenda, Brette, Belle či Bruscilla.

„Nejdříve byl Bruce nadšený z Bruscilly, ale když to pak promýšlel, tak měl pocit, že se to k němu nehodí… zní to jako nějaká choroba. Brigitte se mu moc líbí nejen proto, že je to krásné jméno, ale také přitom myslí na Brigitte Bardotovou, což byla sexbomba,“ citoval Jennerova kamaráda bulvární National Enquirer.

Bruce se v obličeji přibližuje ženským rysům už řadu let pomocí plastických operací. Teď prý podstoupí kompletní přeměnu pohlaví. Přes atletickou minulost se o něm v posledních letech hovořilo jako o nejméně maskulinním muži mezi americkými celebritami.

Reklama

Výběr článků

Načítám