Hlavní obsah

Život vedle čtrnáctinásobné matky je podle jejích sousedů noční můra

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Nadya Sulemanová z Los Angeles plnila svým příběhem média především koncem ledna 2009, kdy porodila osmerčata a již předtím měla šest dětí. O životě čtrnáctinásobné matky byly natočeny dokumenty a sama Sulemanová poskytla do televize řadu rozhovorů, ale zatím se nikdo neptal, jaké je to žít vedle domu plného dětí. Sousedé zasloužilé matky se shodují: Každý den je peklo.

Článek

Sousedé se pro britský Daily Mail kolektivně rozpovídali o vytrvalém křiku a pláči, který se z domu Sulemanových neustále ozývá. Shodují se, že jen zřídka kdy se najde chvíle klidu a ticha, a to jak ve dne, tak v noci.

Sousedé neustále slyší řev, pláč a zvuky, které děti vydávají, když se mezi sebou perou. Další muž z okolí uvedl, že jej každý den kolem šesté hodiny ranní budí křičící děti, které Sulemanová pustí na zahradu, aby si hrály.

Aby toho nebylo málo, právě skutečnost, že v místě bydlí tolik hlučných dětí snížilo podle realitních kanceláří i hodnotu okolních nemovitostí, které se jinak nacházejí na velice lukrativní adrese.

Korzet, bičík a muž v plenkách

Nezaměstnané Sulemanové pomáhají s výchovou chůvy, ale zkrotit vlastní domácí školku není vůbec snadné. Navíc za předpokladu, že rodina nemá dostatek peněz. Nadya sama přiznává, že se snaží vydělat peníze, kde může. Několikrát proto již byla kritizována, že své popularity a vlastních dětí využívá k nejrůznějším komerčním účelům.

Pětatřicetiletá matka však před nedávnem zašla příliš daleko, když se na veřejnost dostaly fotografie a videozáznam, kde vystupuje jako domina oděná v korzetu s bičíkem, jak u dětské postýlky krotí submisivního muže v plenkách. Na dalších fotografiích a záběrech jej krmí z láhve a nebo si s ním hraje v dětském hradě. Video bylo pořízené v domě Sulemanové za účelem distribuce a prodeje. Ženě za tento „přivýdělek“ hrozilo vyšetřování ze strany sociálních pracovníků.

Foto: Profimedia.cz

Zkrotit 14 dětí najednou je nadlidský výkon.

V současnosti však Sulemanové a jejím 14 dětem hrozí vyhoštění z jejich kalifornského domova, jelikož žena nedokázala platit měsíční splátky hypotéky. Nadya zároveň opakovaně odmítla nabídky na hraní v pornofilmech.

Reklama

Výběr článků

Načítám