Hlavní obsah

Žena vyhodila z hořícího bytu ve třetím patře malé dítě, chytili jej kolemjdoucí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když začalo na začátku března hořet v bytě v čínském městě Wen-čou, dostala se žena uvnitř do svízelné situace, v níž se rozhodla své malé dítě vyhodit ven oknem. Naštěstí dole na ulici zasáhli pohotoví kolemjdoucí.

Matka vyhodila batole z hořícího bytu ve třetím patřeVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Záběry, které přinesla agentura AP, byly natočeny 7. března ve východočínském městě Wen-čou v provincii Če-ťiang. Je na nich vidět místní bytový dům a také hustý dým, jenž se valí z okna ve třetím patře.

Není zřejmé, co bylo příčinou požáru a proč matka s malým dítětem z bytu neutekla, ale situace se vyvinula tak, že matka byla nucena své malé dítě vyhodit oknem na ulici. Kolemjdoucím se naštěstí rychle podařilo zorganizovat pomoc a dítě bezpečně zachytili do deky.

Vzápětí se ven dostala i žena, která okamžitě běžela ke svému miminku, aby zjistila, jestli se mu něco nestalo. Zcela v pořádku vyvázla z hořícího bytu i matka. Zanedlouho na místo dorazili také hasiči. Požár se jim podařilo rychle uhasit a následně místním médiím sdělili, že při tomto incidentu nebyla zraněna ani žádná další osoba.

Policisté v Číně zachránili holýma rukama stařenku, která vypadla z okna

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám