Hlavní obsah

Žena si v bistru schovala hamburger do kalhot, aby dostala druhý zdarma

Novinky, Jakub Kynčl
Spartanburg

Devětatřicetiletá Lori Shannonová-Turnerová z amerického Spartanburgu v Jižní Karolíně se pokusila zajistit si vlastní unikátní slevu ve fast-foodu Mc Donald´s. Když vešla vevnitř, objednala si dva hamburgery a kávu. Když ji obsluhující připravila na tác dva hamburgery a šla připravovat kávu, žena hbitě jeden schovala do kalhot a začala si hlasitě stěžovat, že dostala pouze jeden.

Článek

Zákaznice začala na prodavačku slovně útočit, že jí místo dvou hamburgerů dala pouze jeden. Ta to odmítla a když začala být zákaznice agresivní, byla na místo přivolána policie. Informoval o tom deník Spartanburg Herald-Journal.

V momentě, kdy policista dorazil na místo, slyšel, jak žena křičí na zaměstnance: "Dejte mi ten ....... hamburger!" Policista však zahlédl velkou stopu od mastnoty na přední části kalhot ženy. Zeptal se jí tedy, co má v kalhotách. Žena však popřela, že by v nich něco měla.

Na místo musela být přivolána policistka, která by mohla ženu prohledat. Jakmile ale dorazila žena zákona na místo, zákaznice pochopila, že je jakýkoliv odpor zbytečný a vyndala si hamburger z kalhot. Podle policistů mohl u ženy sehrát roli zkonzumovaný alkohol.

Shannonová-Turnerová byla obratem zadržena a obviněna z výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám