Hlavní obsah

Žena porodila už čtvrté dítě ve stejný den v roce

Novinky, vps

Rodiče Emily Scrughamová a Peter Dunn ze severozápadu Anglie už mají čtyři děti, se zapamatováním jejich narozenin ale problém rozhodně mít nebudou. Všechny ratolesti je totiž slaví ve stejný den – 12. ledna. Žádný z porodů 24leté Angličanky přitom nebyl plánovaný na zmíněné datum, uvedl server listu The Daily Telepraph.

Foto: Profimedia.cz

Emily Scrughamová a Peter Dunn se svými dětmi

Článek

„Opravdu nemůžu uvěřit, že máme další dítě ve stejný den,“ řekla Emily poté, co se letos narodil nejnovější přírůstek do rodiny, syn Ryan. Narozeniny bude slavit ve stejný den jako jeho pětiletý bratr Sam a dvouletá dvojčata Brooke a Nicole.

Rodiče tak pokořili pravděpodobnost 1 ku 133 225, ani v nejmenším to však neplánovali.

„Žádný z porodů neměl být 12. ledna. Sam se narodil o dva týdny později, dvojčata o měsíc dřív a Ryan tři dny po termínu,“ uvedla Angličanka.

„Dvojčata musela přijít na svět císařským řezem, když lékaři neslyšeli tlukot jejich srdce. Nechtěla jsem, aby se narodila opět ve stejný den, ale neměla jsem jinou možnost. A tentokrát jsem začala rodit v sobotu (11. ledna) v devět večer a Ryan přišel na svět ve tři ráno,“ popsala porody čtyřnásobná matka.

Bude to dřina

Pár, který je spolu sedm let, tak považuje shodný den narození u svých dětí za šťastnou náhodu. Posunout data tak, aby jejich potomci slavili narozeniny rozdílně, by však nechtěli, a to i přesto, že tuší, že shánět všechny dárky najednou nebude jednoduché.

„Vždycky to bude těžké, takhle krátce po Vánocích. Ale budeme nakupovat po částech už v průběhu roku, abychom trochu snížili ten nápor,“ dodal Peter Dunn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám