Hlavní obsah

Žena odložila svatbu, přednost dostala agama vousatá

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Učitelka Lizzie Grifithsová (25) se na svou svatbu ohromně těšila. Jenže pak přišla do cesty rakovina jejího čtyřnohého miláčka - agamy vousaté jménem George. A jak říká Lizzie, George je vždy na prvním místě. A na chemoterapii, která mu může zachránit život, utratila již bezmála 90 tisíc korun. Tedy všechny peníze, které měla připravené na náklady svatby.

Foto: Profimedia.cz

Agama vousatá

Článek

Obdivuhodný přístup ke svému zvířeti stojí Lizzie jinou důležitou věc. Vzhledem k utracené sumě si totiž nyní nemůže vzít svého snoubence Chrise Fishera. Pár na to teď jednoduše nemá peníze.

"Když někoho dostatečně milujete, tak ho podporujete ve všem, co potřebuje. A Chris ví, jak moc miluji George. Svatba je teď to poslední, na co bychom mysleli. Nemůžeme si to prostě dovolit," uvedla Lizzie Griffithsová.

Učitelka adoptovala agamu ze záchranného centra v loňském roce, ale brzy si uvědomila, že zvíře spíše živoří a není mu dobře. Veterináři zjistili, že má George nádor na obličeji a dali jí na výběr. Buď zvíře nechá utratit, anebo bude muset zaplatit nákladnou operaci. Lizzie si vybrala druhou možnost a Georgeovi tím zachránila život. Ozařování totiž bylo úspěšné.

Výjimečné pouto

"Chris a já sdílíme vášeň pro dinosaury, jsme jimi posedlí. A tohle je jako kdybyste měli jednoho přímo u sebe. Když jsem George uviděla v záchranném centru, okamžitě jsem si ho zamilovala. Věděla jsem, že mu dám vše, co bude potřeba a co si budu moci dovolit," dodala Lizzie.

A její partner Chris? Ten jen pokyvuje hlavou a dodává: "Mají speciální pouto. Když sedí George na mě, tak se vrtí a po chvíli uteče. S Lizzie je neuvěřitelně klidný, jako kdyby věděl, že ho zachránila."

Reklama

Výběr článků

Načítám