Hlavní obsah

Žena nepříčetně demolovala počítačové vybavení na letišti v Mexico City. Neměli její rezervaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako pověstná „černá ruka“ řádila na mezinárodním letišti v Mexico City žena, když se u odbavovací přepážky dozvěděla, že její rezervaci nelze v systému nalézt, a že tedy nikam nepoletí. Šestapadesátiletá pasažérka nedokázala nepříjemné sdělení vstřebat a začala jako smyslů zbavená rozbíjet počítačové vybavení.

Foto: Profimedia.cz

Bezpečnostní kontrola na letišti v Mexico City - ilustrační foto

Článek

Nejprve se podle listu The New York Post dožadovala okamžitého navrácení peněz, v čemž jí pracovník mexické letecké společnosti Volaris nemohl vyhovět. Jen jí poradil, aby se obrátila se stížností na zprostředkovatelskou agenturu, u níž si letenku rezervovala.

„Když nechceš, tak mi ty peníze nedávej. Je mi to jedno. Ale vyjde tě to draho,“ volala rozzuřená zákaznice na odbavujícího zaměstnance, když stál na zavazadlové váze.

Nato začala ničit počítačové vybavení přepážek. Vytrhávala kabely ze zásuvek a rozbíjela monitory tím, že s nimi vší silou praštila o podlahu. Častovala přitom pracovníky aerolinky nevybíravými slovy. „Za to mi zaplatíš,“ křičela na jednoho z nich.

Vše se odehrávalo před zraky nejen zaměstnanců letecké společnosti, ale i cestujících, kteří se ani nesnažili běsnící dámu v jejím počínání zastavit. Někteří vše natáčeli na mobilní telefony.

Ženu nakonec odvedla ostraha letiště, která ji předala policii, zatímco přepravce na ni podal trestní oznámení kvůli poškozování majetku a výtržnictví. Zničila celkem čtyři monitory a čtyři skenery QR kódů.

Letecká společnost později upřesnila, že zákaznice zřejmě nedokončila řádně svou rezervaci. Prý se pokoušela zaplatit několika kreditními kartami, ale neúspěšně, na což zareagoval systém pro prevenci podvodů a transakci neuskutečnil.

Evropská letiště budou v létě přetížená, hrozí chaos

Ekonomika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám