Hlavní obsah

Žena kojila kočku na palubě letadla přímo před zraky cestujících

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bizarní výjev se nedávno naskytl cestujícím letu Delta Air Lines. Jedna z pasažérek během cesty začala před zraky přísedících kojit kočku, kterou poté i přes upozornění posádky odmítla uložit do přepravního boxu. Po přistání ji proto přišel eskortovat pozemní tým aerolinek.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zásah pozemního personálu si zřejmě vyžádal přímo pilot skrze interní komunikační systém. K bizarnímu incidentu, který údajně značně znechutil celou řadu cestujících, došlo na nedávném letu do Atlanty, uvádí server The Sun.

„Pasažérka na sedadle A13 kojí kočku a odmítá ji uložit do přepravního boxu, přestože o to letuška požádala,“ píše se ve zprávě pro personál.

Cestující mají povoleno vzít si s sebou na palubu drobné zvíře, to však musí zůstat po celou dobu letu v přepravním boxu. Mazlíčci často slouží pasažérům jako psychická podpora, v minulosti si však brali i dost neobvyklá zvířata včetně poníků, ještěrek či hadů. Většina společností nyní proto uznává víceméně už jen kočky a psy.

Pětidenní dívku odloženou do kanálu v Bombaji zachránily divoké kočky

Svět

Média neuvádí, zda čekal na kojící ženu nějaký postih.

Cestujících, kteří nedbají pokynů posádky, v poslední době přibývá. Častěji se lidem nelíbí zejména povinnost mít po celou dobu letu nasazenou roušku.

Roušky v letadlech provokují cestující. Počet incidentů roste

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám