Hlavní obsah

Žena dostala rok natvrdo za myš v polévce

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEWPORT NEWS

Soud v americkém státě Virginia odsoudil ženu k ročnímu odnětí svobody za to, že se pokusila získat peníze z restaurace Cracker Barrel tím, že do talíře s polévkou podstrčila mrtvou myš. Vedle ročního pobytu za mřížemi za pokus o vydírání zaplatí navíc v přepočtu šedesát tisíc korun odškodné.

Foto: ČTK

Žena si podvod s myší příliš nepromyslela.

Článek

Osmatřicetiletá Carla Pattersonová a její komplic, dvaadvacetiletý syn Ricky Patterson zažalovali restauraci v Newport News v přepočtu o třináct miliónů korun za to, že našli myš v zeleninové polévce, kterou si žena objednala na Den matek v roce 2004.

Pattersonovi si neustále stáli za tím, že jsou nevinni, ale testy dokázaly, že myš nebyla uvařená a že nezemřela utonutím ani ohřevem, ale že jí někdo zlomil vaz. Právník odsouzené ženy Michael Woods se hodlá proti rozsudku odvolat.

Reklama

Související články

Laboratorní myši vydělávají milióny

Přijde-li na cenu laboratorních myšek, musíte počítat s tím, že nemocné zaplatíte víc než za ty zdravé. Tak například artritický jedinec vyjde na 200 dolarů...

V garsonce choval důchodce tisíc krys

Muž z Kalifornie zneklidňoval své okolí. Ve své garsonce držel okolo tisíce krys a přiznával, že se jeho kolonie tak trochu vymkla kontrole. Sedmašedesátiletý...

Výběr článků

Načítám