Hlavní obsah

Zásoby tuku zachránily německému mladíkovi život

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Člověk nenajde odborníka, který by mu řekl, že obezita může být prospěšná. Jen lékaři z Bayreuthu potvrdili, že sedmadvacetiletému Gerhardu Steinerovi jeho tukové zásoby zachránily život. Posloužily mu totiž jako nárazník poté, co vypadl z šest metrů vysokého balkonu.

Článek

Gerhard se zrovna na terase hotelového pokoje s velkou chutí zakusoval do pořádného kusu uzeniny. Právě této potravině, již si často dopřává, vděčí za své faldy. Při vychutnávání salámu však ztratil rovnováhu a přes okraj balkonu se zřítil k zemi.

Spadl na tučné břicho, které mu zachránilo život. Kdyby byl štíhlý, téměř jistě by se vážně zranil nebo přímo zabil.

"Lékaři v nemocnici zjistili, že má pouze zhmožděné žebro a pár odřenin," potvrdil britskému deníku Metro Steinerův kamarád.

Reklama

Související témata:

Související články

Autor slavné diety zemřel obézní

Nečekanou ránu zasadili lékaři stoupencům celosvětově populární diety doktora Roberta Atkinse, která dovoluje konzumaci jídel s vysokým obsahem bílkovin jako...

Thajská Miss Jumbo: Tloušťka je krásná

V době vyhublých supermodelek a bizarních diet se organizátoři thajské soutěže "Miss Jumbo" rozhodli vykročit opačným směrem a vybrat dívku kilogramy více...

Výběr článků

Načítám