Hlavní obsah

Žárlivý Američan ukousl expřítelkyni kus nosu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žárlivý Američan ukousl své bývalé přítelkyni kus nosu, protože se chystala nastoupit do zaměstnání, které se 34letému muži z texaského San Antonia vůbec nelíbilo. Šlo o práci v pánském klubu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Konflikt se odehrál už loni v létě, asi dva týdny poté, co se pár rozešel. Policisté ale podezřelého dopadli teprve koncem ledna při akci, kdy v jedné ulici museli zastavili dopravu.

Muž skončil ve vazbě a čelí obvinění z těžkého ublížení na zdraví. Soudce stanovil kauci za jeho případné propuštění na 75 tisíc dolarů (1,7 mil. Kč), informoval magazín People.

Krátce před útokem pachatel 31leté ženě několikrát telefonoval, ta ale odmítala hovory přijmout. Proto kolem jedné hodiny v noci rozbil okno jejího domu a vnikl dovnitř.

Na stole našel dokumenty, které prozrazovaly, kam se jeho bývalá partnerka chystá nastoupit. Muž ženu napadl a deset minut ji škrtil.

Když ji pustil a žena se pokusila utéci ke dveřím, napadl ji znova. Chytil ji za ramena a kousl do nosu tak, že část tkáně utrhl.

Z místa činu utekl

Oběť začala krvácet a útočník utekl, uvedla dále žena v místopřísežném prohlášení. Postižená po konfliktu vyhledala pomoc lékařů, kteří jí ošetřili a doporučili plastickou operaci.

Násilí proti partnerce se měl muž dopustit už před pěti lety, kdy žena byla v pátém měsíci těhotenství. Už tehdy mu prý vadilo, jak se obléká, ale také její společenské kontakty.

Policistka v Denveru zastřelila běsnícího muže. Spletla si nůž se zvýrazňovačem

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám