Hlavní obsah

Zákaznice se v čínském obchodním domě propadla podlahou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrozivě vyhlížející neštěstí se odehrálo ve východočínském městě Čen-ťiang, kde se v nákupním centru pod jednou zákaznicí zničehonic propadla podlaha. Šokující událost z minulého týdne zachytila průmyslová kamera.

Pod zákaznicí se v čínském obchodním domě propadla podlaha.Video: Newsflare, AP

 
Článek

Na záběrech je vidět, jak žena prochází oddělením textilií ve druhém patře objektu. Právě se chystala podívat na věšáky s bundami, když se jí pod nohama doslova rozevřela zem.

V podlaze vznikla obrovská díra, která pohltila nejen vyděšenou zákaznici, ale i dva stojany se zbožím. Upadla ještě jedna figurína, která však zůstala ležet na okraji a nad propastným otvorem jí čněly jen nohy.

Žena zůstala zaklíněná v troskách o patro níže a vyvázla s několika zlomeninami. Zranění utrpěl i dělník, jenž se dole podílel na stavebních úpravách. Na místo podle serveru bnn.com rychle přijeli záchranáři, kteří oba zraněné odvezli do nemocnice.

Předběžné výsledky vyšetřování incidentu ukazují, že dělníci při rekonstrukci přízemí poškodili nosné stěny a narušili statiku objektu. Vše prý mohlo dopadnout i mnohem hůře.

Na svatební hostině v Itálii se při tanci propadla podlaha: Desítky zraněných včetně novomanželů

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám