Hlavní obsah

Záhadně mu zmizel mobil, všechno vysvětlily fotky z přední kamery

Novinky, Jakub Štěpánek

Ztrátu mobilu si absolutně nedokázal vysvětlit. Vždyť než šel spát, ještě ho měl. Dvacetiletý student z Malajsie ale nakonec záhadu objasnil, když v objeveném telefonu našel velmi podivné selfie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Záhadně mu zmizel mobil, všechno vysvětlily fotky z přední kameryVideo: Reuters

 
Článek

Rodzi Zackrydz šel spát, a když se probudil, myslel si, že mu někdo ukradl mobilní telefon. Záhadu si nedokázal vysvětlit, stopy po krádeži totiž nebyly žádné.

„Přemýšlel jsem, jak se to mohlo stát, ale jediné, co mě napadlo, že to je nějaká forma magie,” řekl BBC student, který žije s rodiči v domě se zahradou, za kterou začíná hustá vegetace.

Až v neděli odpoledne jeho otec spatřil na zahradě několik opic a zrodila se myšlenka, že by primáti mohli mít krádež na svědomí. A skutečně. Když se ozval vyzváněcí tón telefonu, který ležel pohozený pod blízkou palmou, bylo jasno.

„Táta vtipkoval, abych se podíval do galerie, že tam třeba budou nějaké fotky. No a budete se divit, ony tam skutečně byly,” prozradil mladý muž.

Spor o nejznámější zvířecí selfie končí. Opičák získal pro svůj druh čtvrtinu zisků

Koktejl

Několik fotografií z přední kamery pořídila zřejmě omylem opice, která považovala elektroniku za něco dobrého na zub. Fotografie Zackrydz sdílel na sociálních sítích, kde označil takový úlovek za něco, co je k vidění jednou za sto let.

To je ale přehnané. K podobným případům občas dochází. Známý je i případ, kdy se fotograf domáhal práv na fotografii, kterou opice sama pořídila.

Reklama

Výběr článků

Načítám