Hlavní obsah

Žádost o ruku nečekaně přerušil medvěd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádost o ruku je sama o sobě výjimečná událost. Ricardo Morales a Cecilia Canabalová z Mexika však na osudový okamžik nezapomenou i z jiného důvodu. Když Morales poklekl před svou milovanou, přerušil jeho vyznání medvěd.

Žádost o ruku narušil medvěd.Video: Newsflare, AP

 
Článek

Ozvláštněná žádost o ruku se stala hitem sociálních sítí. Morales požádal Canabalovou o ruku na terase restaurace nedaleko přírodního parku v hornaté oblasti Cerro de Chipinique na severovýchodě Mexika minulou středu.

Devátá hodina večerní, romantická atmosféra, svítící nápis „Vezmi si mě“ a klečící muž, který se právě chystal navléknout své milované zásnubní prsten.

V tom však pár i kameraman, který životní okamžik natáčel, slyšeli tiché hlasy od číšníků a zahradníků, které je nabádají, aby zachovali klid a pokud možno se nehýbali.

Týden tlustých medvědů má vítěze, aljašský obr váží 635 kilogramů

Koktejl

„Otočili jsme se a zahlédli obří stín mířící směrem po schodech k nám na terasu,“ uvedl Morales. Mohutný medvěd však o lidi nejevil sebemenší zájem. Párkrát se rozhlédl a pak pokračoval směrem k zahradám. Přelezl pot a zmizel ve tmě.

Zamilovaný pár tak zažil žádost o ruku, kterou jen tak někdo nemá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám