Hlavní obsah

Za špatně splachující toaletu mohli čtyři hadi

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australanka Sofie Pearsonová měla za to, že je její toaleta rozbitá. Špatně splachovala, a tak se rozhodla podívat, zda není nějaká chyba v nádržce. Objevila klubíčko čtyř hadů, z nichž nejdelší měřil přes metr, píše s odvoláním na server 7News CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pearsonová žije na odlehlé farmě v severním Queenslandu. Nějakou chvíli podle svých slov řešila problémy s porouchanou toaletou.

„Byla jsem docela zmatená. Tak jsem si řekla, že odklopím víko od nádržky a podívám se, kde je problém,“ uvedla pro server 7News. Na hady, kteří se uvnitř svíjeli, prý chvíli jen hleděla. „Říkala jsem si, že to určitě není pravda,“ připouští pětadvacetiletá žena.

Šlo nicméně o docela běžné hady, latinsky zvané Dendrelaphis punctulatus, kterým se v Austrálii říká obyčejný stromový had. Běžně totiž žijí ve vykotlaných stromech, nejsou jedovatí a živí se žábami či drobnými plazy.

Pearsonová si hady vyfotila a poté zavolala kamarádovi o pomoc. „Přišel a vytáhl je místo mě, já bych se jich nedotkla,“ uvedla žena. Muž je pak vypustil na nedalekém poli.

Australanka je přitom na podobné situace už zvyklá, protože před měsícem objevila jiné stromové hady v koupelně hned vedle toalety. Do domu se prý zřejmě dostávají prasklinami v podlaze.

Studentka během přednášky zjistila, že je multimilionářka

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám