Hlavní obsah

Woods umlčel jednu ze svých milenek miliónem dolarů, tvrdí média

Novinky, Jakub Kynčl
New York

Tiger Woods a jeho nevěra je v USA momentálně asi nejpropíranějším společenským tématem. Golfista chce tuto kauzu samozřejmě co nejrychleji uzavřít a dělá pro to mnohé. Známý společenský server Radar Online informoval o tom, že nabídl jedné ze svých milenek Rachel Uchitelové milión dolarů za to, aby o jejich románku nemluvila. Ta v pátek opravdu zrušila plánovanou tiskovou konferenci.

Foto: Profimedia.cz

Údajná milenka Woodse Rachel Uchitelová se živí jako promotérka nočního klubu a luxusní společnice.

Článek

Rachel Uchitelová pracující jako promotérka nočního klubu v New Yorku a luxusní společnice na začátku celé aféry románek s golfovou hvězdou popírala. Pak ovšem obrátila a svolala na pátek tiskovou konferenci. Na té se chystala o celé události veřejně promluvit. Konference byla ovšem jen několik hodin před plánovaným termínem zrušena a podle serveru Radar Online stojí za jejím zrušením právě světoznámý golfista.

Podle Radaru Online byli Woodsovi zástupci v kontaktu s právničkou Uchitelové a dohodli se na sumě milión dolarů, za kterou byla Uchitelová ochotná mlčet. Právník čtyřiatřicetileté Uchitelové odmítl tuto zprávu jakkoli komentovat. Promotérka nočního klubu byla první ženou, kterou deník National Enquirier spojoval s Woodsovou nevěrou.

Rozhodla se mluvit až časem

Uchitelová byla údajně s Woodsem během jeho pobytu v Austrálii, kde se účastnil golfového turnaje. Ta sice aférku nejdříve vehementně popírala, ale když se kauza Woodsovy nevěry rozvířila do obřích rozměrů, rozhodla se na toto téma svolat tiskovou konferenci. Podle blízkých zdrojů se chystala oznámit informace, které by Woodse značně poškodily. Mělo jít mimo jiné o textové zprávy, které od něj obdržela.

Foto: Profimedia.cz

Tiger Woods

Právní zástupkyně Uchitelové Gloria Allredová uvedla, že tisková konference byla zrušena vzhledem k nepředpokládatelným okolnostem a odmítla sdělit jakékoliv další detaily.

Woods může spadnout až na dno

Americká média Woodsovým skandálem žijí již několik dní. U jeho domu slídí televizní štáby a informace o golfistově pádu ze společenského vrcholu na přední stránky bulvárních deníků jsou ve světových médiích nejvyhledávanější.

Po hráči amerického fotbalu O. J. Simpsonovi, odsouzeném za vraždu vlastní ženy, nebo po přiznání sprinterky Marion Jonesové, že brala doping, je Woods další hvězdou, která by mohla spadnout velmi hluboko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám