Hlavní obsah

Vysokozdvižný vozík v Ohiu uvěznil zloděje i s autem v šestimetrové výšce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V bizarní pasti uvázl mladý muž, který se pokoušel vykrást auto na vrakovišti. Když už seděl uvnitř vozidla, přispěchal pohotový zaměstnanec s vysokozdvižným vozíkem, vyzvedl auto do šestimetrové výšky a zavolal policii.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se podle televize FoxNews odehrál ve městě Akron v americkém státě Ohio. „Úžasné. Je to ta nejlepší věc, jakou jsem kdy slyšel. Někoho tam pošleme,“ řekl se smíchem operátor tísňové linky, když přijímal oznámení od pracovníků vrakoviště.

Lapka v tu chvíli „visel“ ve vzduchu, uvězněný v autě na vidličce nakladače. Přivolaná policie incident zaznamenala tělovými kamerami. Operátor nakladače ještě hlásil, že „tohle auto nějak poskakuje, jako by se chystalo sklouznout“.

„Jak se jmenujete, člověče?“ oslovil jeden z policistů 26letého nenechavce, když vidlička s autem sjela k zemi. „Do toho ti nic není, brácho,“ reagoval podezřelý, jemuž mezitím zacvakla na rukou želízka.

Podle zaměstnanců firmy to bylo už potřetí, co dotyčný mladý muž na vrakovišti vykrádal vozidla, ale teprve nyní byl dopaden. Policisté nezvaného hosta obvinili z neoprávněného vniknutí na cizí pozemek a držení předmětů k páchání trestné činnosti.

Polský zloděj se vydával za figurínu, pak šel krást šperky

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám