Hlavní obsah

Polský zloděj se vydával za figurínu, pak šel krást šperky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polský mladík z Varšavy se ukázal jako protřelý zloděj s pestrou škálou triků. Při jednom z nich předstíral, že je figurína ve výloze, aby po zavírací době mohl nerušeně krást.

Foto: Policejní oddělení Śródmieście

Polský zloděj se vydával za figurínu

Článek

Polská policie minulý týden informovala o případu dvaadvacetiletého mladíka, který v jednom z varšavských obchodních center vešel do prodejny a tam sám sebe nainstaloval do výkladní skříně. Stál nehybně jako figurína, dokud obchod nezavřel, a pak se v klidu vydal loupit šperky a další zboží.

„S taškou v ruce stál nehybně ve výloze a předstíral, že je figurína. Když se cítil v bezpečí, vydal se na lov,“ cituje server The Guardian ze zprávy policistů z varšavské čtvrti Śródmieście.

Vynalézavý zloděj byl po dopadení obviněn i z dalších přečinů. Ve stejném nákupním centru si totiž již dříve zašel bez placení na jídlo a v obchodě se značkovými oděvy pak svoje oblečení „vyměnil“ za nové.

Ale nešlo mu jen o zboží. V jiném případě totiž v dalším z obchodů zase čekal až do zavírací doby a poté se pokusil ukrást peníze z pokladen, popsali polští policisté zlodějíčkův pestrý rejstřík.

Zloděj v noci kradl, jeho bratr přišel druhý den lup vrátit

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám