Hlavní obsah

Vykukové chtěli v USA obelstít loterii, výherní čísla na tiket nalepili

Novinky, nčs

Ne příliš nápaditým způsobem zkusili dva muži v americkém státě Mississippi obelstít loterijní společnost a přivlastnit si neprávem 100 tisíc dolarů (2,2 milionu korun). Pokusili se na nevýherní tiket přilepit výherní čísla.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muži s tiketem přišli do centrály loterijní společnosti ve městě Columbus na východě státu Mississippi.

Stačí si představit lepidlem přilepená výherní čísla, aby bylo člověku jasné, že kontroloři nemuseli být nijak zvlášť bystří, aby manipulaci odhalili. Přesně to se také stalo a na policii pak zástupce státní loterie oznámil podvod.

Výherní tiket se za pomoci lepidla pokusili vytvořit 47letý Odis Latham a o rok starší Russell Sparks. Na základě čísel, která na tiket přilepili, pak požadovali výhru ve výši 100 tisíc amerických dolarů (2,2 milionu korun).

Zítra už nepřijdu, oznámila reportérka v přímém přenosu po výhře v loterii. Šeredně se pletla

Koktejl

Místo těšení se z úspěšného podvodu skončili oba muži v místní cele. Obviněni byli z trestných činu spiknutí a vytvoření padělku v hodnotě vyšší než tisíc dolarů. Latham se navíc prokázal falešnými doklady.

Reklama

Související články

Sázkař vyhrál ve Sportce čtvrt miliardy

Na středu patrně nikdy nezapomene sázkař, který v losování Sportky tipl čísla 3, 5, 7, 8, 25 a 29. Plný tiket včetně Šance mu přinesl výhru 250 944 439 korun....

Výběr článků

Načítám