Hlavní obsah

Vyhrál přes sto tisíc a ještě ten den zkusil štěstí znovu. A vyhrál 23 milionů

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž z amerického Michiganu se může považovat za opravdu neobyčejného šťastlivce. Minulý týden si zakoupil stírací los, na který vyhrál 5000 dolarů (zhruba 116 tisíc korun). Řekl si, že má šťastný den, a tak se po pár hodinách rozhodl poškádlit štěstěnu znovu. I další los byl výherní. Tentokrát šťastlivec získal rovný milion dolarů (zhruba 23,2 milionu korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Čtyřiadvacetiletý muž, který si přál zůstat v anonymitě, zakoupil první los na benzinové pumpě ve městě Jackson. Z výhry měl obrovskou radost.

„Pořád jsem ale cítil, že je to můj šťastný den,“ uvedl muž v rozhovoru pro loterijní společnost Michigan Lottery Connect. „Později ten večer jsem si koupil ještě jeden los. A na něj vyhrál milion,“ nemohl uvěřit svému štěstí, ani když vyprávěl svůj příběh zpětně.

Tajemný dobrák daroval bezdomovcům stírací los a změnil jim životy

Koktejl

Výherce se rozhodl vybrat celou částku najednou. Po odečtení daní a poplatků mu zbude 634 tisíc dolarů (zhruba 14,9 milionu korun). Za výhru si plánuje koupit dům a nové auto. Část peněz hodlá darovat rodičům.

Reklama

Výběr článků

Načítám