Hlavní obsah

Výherci jackpotu pomohl generátor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na datum narození nebo kombinaci šťastných čísel nevsadil výherce více než padesátimiliónového jackpotu Sportky. Volbu čísel, která mu přinesla jeden z nejvyšších jackpotů v historii, nechal na generátoru náhodných čísel. Informoval o tom mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund.

Článek

Svou roli možná sehrálo i číslo třináct. Nový milionář přiznal, že Sportku sází třináct let a výhra padla ve druhém středečním tahu třináctého sázkového týdne.

"Obvykle sázím v pondělí, ale tentokrát jsem - vzhledem k velikonočním svátkům - zašel k terminálu až později," řekl výherce. "Na výhře má zásluhu i manželka, která mi volala, abych nezapomněl vsadit, protože v rádiu slyšela reklamu na vysoký jackpot s prémií."

Část výhry padne na rodinné investice do vzdělání a na bydlení. "A budeme také cestovat - těším se na cestu kolem světa parníkem, chtěl bych na motocyklu projet legendární severoamerickou silnici 66 a s rodinou si zalyžovat na ledovci," dodává sázející, který si pro výhru 51 657 142 Kč přišel spolu s manželkou.

V letošním roce byla padesátimiliónová hranice překonána již podruhé - téměř 51 500 000 Kč vyhrál sázející i v sedmém sázkovém týdnu, rovněž ve středu a rovněž ve druhém tahu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám