Hlavní obsah

Výherce maďarského jackpotu se přihlásil

Právo, Novinky, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUDAPEŠŤ

Třicet dní před vypršením lhůty pro přihlášení k výhře je podle informací maďarské znám výherce rekordního jackpotu v Maďarsku, který padl v listopadu 2003 a za 38 týdnů narostl na 5 miliard forintů (cca 600 mil. Kč).

Foto: www.stepanmarkovic.cz

Funky jazzová noc na Karlštejně 2014

Článek

Výherce o sobě prozradil, že žije v západním Maďarsku a vítězný tiket podal ve městě Sárvár, kde byl na léčení. Muž středního věku prý hraje Lottó už několik desetiletí, ale ještě žádnou větší částku nevyhrál.

S ohlášením své výhry čekal dva měsíce proto, že se prý musel postupně smířit s velkou částkou, která mu změní život. Slíbil, že značnou část výhry věnuje na charitu. Loterijní společnost muži už celou částku vyplatila na několik účtů.

Výherce měl možnost se o peníze přihlásit do 90 dnů. Po uplynutí této lhůty by byla částka vrácena zpět do hry. S rostoucím jackpotem stoupalo i sázkové šílenství. Zkusit štěstí přijížděli do Maďarska nejen Slováci, ale i Poláci, Češi a další.

Počet prodaných tiketů stoupal každým týdnem v průměru o 200 tisíc. Nikdo si nechtěl nechat ujít příležitost. Co kdyby to vyšlo, říkaly si milióny sázkařů. V posledním týdnu, kdy jacpot padl, bylo podáno přes 15 miliónů tiketů.

VÝHERNÍ ČÍSLA:415464959

Reklama

Související články

Maďarsko ovládl rekordní jackpot

Po několika měsících se jackpot maďarské hry Lottó opět vyšplhal do závratných výšek a Maďaři stojí dlouhé fronty u sázkových kanceláří. Jackpot tento týden...

V maďarském lottu se hraje o 450 miliónů Kč

V maďarském lottu se tento týden bude hrát o úctyhodných 3,5 mld. forintů, což je téměř 450 mil. Kč. Ani v sobotním slosování totiž nikdo pět šťastných čísel...

Rekordní maďarský jackpot opět nepadl

Ani v sobotním losování výherních čísel v maďarské sázkové hře Lottó nebyl rekordní jackpot pokořen. Jeho výše dosahovala již neuvěřitelných 3,5 miliardy...

Výběr článků

Načítám