Hlavní obsah

Vyfotili jsme ducha, tvrdí turisté po návštěvě legendární věznice

Novinky, vps

Britští turisté Paul Rice a Sheila Silery-Walshová tvrdí, že při návštěvě bývalé věznice na ostrově Alcatraz vyfotili ducha. Britka ho měla zachytit foťákem svého mobilního telefonu v návštěvní části vězení. V okénku se zjevila žena, která jako by se dívala přesně do objektivu.

Turisté prý vyfotili v bývalé věznici Alcatraz ducha z dávných dob

 
Článek

„Jakmile jsme vešli do věznice, vše bylo podivné. Necítila jsem se tam dobře,“ řekla Walshová serveru MailOnline o věznici, která je často považována za jedno z nejstrašidelnějších míst v USA.

Během prohlídky se zastavila v návštěvním bloku a pořídila pár snímků.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Když jsem se na fotky podívala na mobilu, viděla jsem tam tmavou ženskou postavu. Podívala jsem se znova do okna a v místnosti jsem nikoho neviděla. Okamžitě jsem věděla, že žena na fotce je duch, a ukázala jsem ten snímek Paulovi. Od toho okamžiku mě prohlídka vůbec nezajímala, jen jsem se stále dokola dívala na tu fotku,“ dodala 48letá Britka.

Pátrali po identitě

Její partner Paul Rice nikdy nevěřil v duchy, ale po zhlédnutí snímku se jeho přesvědčení začalo otřásat v základech.

„Když jsem tu fotku viděl poprvé, snažil jsem se to nějak racionálně odůvodnit. Myslel jsem si, že je to jen odraz Sheily. Ale když jsem se podíval pečlivěji, bylo jasné, že to tak nemůže být. Účes a oblečení té ženy jsou z jiné éry, z 30. nebo 40. let. Nedokážu to logicky odůvodnit,“ uvedl pro MailOnline Rice.

Pár kontaktoval zaměstnance Alcatrazu a snažil se zjistit identitu ženy na snímku, ale bez úspěchu. Nikdo ji nepoznal. Aby ještě trochu přidali na tajemnosti, dodali, že zrovna v momentě, kdy byli u místa focení, přišla k nim žena, která dříve do věznice jezdila navštěvovat jednoho z vězňů.

Ačkoliv několik bývalých dozorců uvedlo, že ve věznici zažilo paranormální jevy, vedení Alcatrazu, který je dnes historickou památkou, jakékoliv nadpřirozenosti odmítá.

Reklama

Související témata:

Související články

Natočila kamera auto duchů?

Video pořízené v jednom z ruských měst zachycuje vskutku zajímavou událost. Řidič luxusního BMW odbočuje na křižovatce na levou stranu, bez problémů projíždí,...

Výběr článků

Načítám