Hlavní obsah

Vyděšený otec na pouťovém kyvadle křičel hrůzou, dcera se vedle něj smála

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pigeon Forge

Pro své dítě je člověk ochoten podstoupit snad cokoliv. Američan Steve Fuehne chtěl udělat radost své dceři, která chtěla v zábavním parku vyzkoušet adrenalinovou atrakci. A tak s ní i přes svůj strach z výšek vlezl na obří kyvadlo. Jeho zběsilý křik však přiměl obsluhu k tomu, že mu v půlce jízdy zastavila a nabídla, aby vystoupil, informoval server dailymail.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Otec křičel na obří houpačce tak vyděšeně, že mu v půlce jízdy zastavili

 
Článek

Hrůzostrašnou jízdu, která se odehrála už loni, natočila kamera připevněná na kyvadle. Video se objevilo na internetu, kde sklízí velký ohlas. Otec i s desetiletou dcerou Grace Elizabeth proto dostali ve středu pozvání do televizního pořadu  NBC's Today show, kde na neopakovatelný zážitek zavzpomínali.

Grace zatoužila při návštěvě parku Dollywood v Pigeon Forge v Tennessee pohoupat se na obří houpačce Screaming Swing. To mohla ale jen v doprovodu dospělé osoby. A protože matka v tu chvíli nebyla po ruce, obětoval se její otec.

Na záznamu z kamery je vidět, že to pro něj bylo opravdovým utrpením. Zatímco dítě si jízdu užívalo s úsměvem na tváři, on s vytřeštěnýma očima křičel: „Tohle už nikdy, Grace Elizabeth!". Obsluha tedy atrakci v půlce běhu zastavila, aby mohl vystoupit. Jenže dcera chtěla v jízdě pokračovat. A tak se nechal ještě jednou rozhoupat do výšin.

Jak sám uvedl, trvalo mu pak několik hodin, než se dostal zpátky do své kůže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám