Hlavní obsah

Vlastimil Harapes hubne

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ačkoliv si tanečník a herec Vlastimil Harapes už pár let nedává žádná novoroční předsevzetí, přesto se začátkem letošního roku zavázal, že zhubne. Zjistil totiž, že má o deset kilo víc, než by měl mít.

Foto: archív autora

Křest kalendáře Proměny 2018

Článek

"Nejlepší dieta je nejíst. Ta má zaručené výsledky," prohlásil s úsměvem Vlastimil Harapes a dodal, že výrazně omezil denní dávky potravin a přestal se cpát hlavně na noc.

Hubne zejména kvůli práci. Dostal prý několik atraktivních nabídek, za nejzajímavější zatím pokládá roli ve druhém dílu filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku

Pověrčivost nezapře

"Moc mě těší, že paní režisérka Marie Poledňáková bude zase pracovat," podotkl, ale podrobnosti o projektu neprozradil. Je totiž pověrčivý a nerad by cokoliv zakřiknul.

Přestože se snaží nepodléhat pověrám, kanály obchází. Není ani nadšený, když mu přes cestu přeběhne černá kočka. Kdysi také nosil různé talismany, ale z toho se záhy dostal.

"Vyléčil jsem se z toho, když jsem jel na jednu soutěž a zrovna moc jsem tam neuspěl. Tak jsem si pak řekl, že to nebude v talismanu, ale ve mně, a přestal jsem se na talismany spoléhat," uzavřel Harapes.

Související témata:

Související články

Vlastimil Harapes je stále středem pozornosti

Vlastimil Harapes na sebe strhává pozornost při většině společenských večírků. Ačkoliv již překročil padesátku, přítomné dámy nikdy neopomenou poznamenat,...

Výběr článků

Načítám