Hlavní obsah

Vězňům stačila k útěku z cely kancelářská sponka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moc dlouho v cele nezůstali dva zloději z provincie Čantaburi ve východní části Thajska. Ve vazbě si totiž jeden z nich dokázal odemknout dveře cely jen prostřednictvím kovové kancelářské sponky. Jednoho ze zatčených se už podařilo znovu dopadnout, druhý je stále na útěku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vězeň se dostal z cely pomocí sponky na papíryVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Pětatřicetiletí Narin Ronnačit a Wičit Hinkao byli minulý čtvrtek zatčeni za krádeže dvou motocyklů, mobilního telefonu a diamantového náramku. Byli převezeni na policejní stanici v makhamskou policejní stanici a umístěny do vazební cely.

Jenže když následující den kolem páté hodiny ranní přišli policisté vězně zkontrolovat, našli jen prázdnou celu s dveřmi otevřenými dokořán. Záznamy z bezpečnostní kamery odhalily, co se tu noc stalo.

Lotyšští zloději unesli krůtu ze zoo a popíjeli s ní na pláži

Koktejl

Narin měl u sebe v době zatčení kancelářskou sponku. Během necelé minuty se mu podařilo zámek odemknout. Následně vzbudil svého kumpána a oba nenápadně odsunuli petlici a z policejní stanice utekli.

Ještě ten den se policistům podařilo chytit Wičita Hinkaa, Narit ale pravděpodobně upláchl do sousední provincie a stále je na útěku. Policie uvedla, že úzce spolupracuje s tamními policejními odděleními na jeho dopadení.

Foto: Newsflare, AP

Vězeň se dostal z cely pomocí sponky na papíry

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám