Hlavní obsah

Veverka se opila, když šla na lup zkvašených hrušek

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dozajista nepříjemné chvilky zažila veverka, která si pravidelně chodí pro oříšky k domu Kathleen Morlokové v americké Minnesotě. Tentokrát si však všimla vyhozených starých hrušek určených pro domácí prase, které Kathleen chová. Hrušky však zkvasily a jen chvíli poté, co si na nich veverka pochutnala, začaly se dostavovat účinky alkoholového opojení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Veverka se opila zkvašenou hruškouVideo: AP

 
Článek

„Našla jsem na dně lednice velmi starý sáček s hruškami. Hodila jsem je našemu Hamletovi,“ uvedla Morloková. Hamlet je prase a domácí mazlíček. Obyčejně hruškami nepohrdne, jenže podle Kathleen byla ten den zima, Hamlet sežral jednu hrušku a raději si zase zalezl do tepla.

„Neuvědomila jsem si, že je nechal pod stolem, dokud jsem neuviděla malou veverku, která hrušku šťastně popadla a utekla s ní na strom,“ popsala Kathleen. Že s hruškami není vše zcela v pořádku si uvědomila o pár chvil později, když se veverka vrátila pro oříšky, které jí Kathleen na zahradě nechává.

Na potácející se mývaly zavolali policii. Neměli však vzteklinu, byli opilí

Koktejl

Hrušky v lednici zřejmě zkvasily, a zatímco jedna hruška s pašíkem Hamletem sotva mohla něco udělat, pro malou veverku bylo pár soust víc než dost. Veverka měla problém udržet rovnováhu, vzápětí se vzpřímila a doslova vytuhla. Následně se odpotácela pryč.

„Chudáček, bála jsem se o ni celou noc,“ svěřila se žena. Ovšem druhý den se veverka vrátila k zásobě oříšků a semínek zase naprosto v pořádku. Ke svému krmítku prý zase chodí každý den, její video neplánovaného alkoholového opojení zatím zhlédlo přes 1,5 milionu lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám