Hlavní obsah

Veronika Žilková letos před koledníky uteče

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Veronika Žilková chce celé rodině blížící se Velikonoce zpestřit. Svátky jara tradičně tráví ve svém bydlišti v Suchdole, kde její dům vždy obléhá hejno koledníků. Letos se barvení stovky vajec a pečení hory nádivky zbaví a odletí do Řecka.

Foto: HZS MSK

Záchrana Visty

Článek

"Vloni k nám přišlo asi sto padesát koledníků, protože věděli, že u nás Velikonoce pořádně oslavujeme. Ale bylo jich už opravdu moc. Někteří dokonce přišli opilí," vypráví herečka.

"Letos napíši na dveře: koledníci, omlouváme se, přijďte za rok. Koupila jsem letenky a se všemi svými pěti dětmi poletím na Velikonoce do Atén," prozradila své plány Žilková.

V krásném městě bude s dětmi navštěvovat historické památky, obává se však, že její ratolesti budou náporem muzeí brzy otrávené.

"Určitě mi budou vyčítat, že je bolí nohy. Holky by se raději nechaly ztřískat od koledníků a kluci se vydováděli v Suchdole. Ale na to už nemám letos nervy, tak si budeme užívat památky," prohlásila rezolutně.  

Boty lezou do peněz

Přestože je Žilková proslulá svou živelnou energií, přiznává, že jí výchova pěti potomků občas dává zabrat.

"Představte si, že na jaře musíte koupit patero nových bot. To je pořádná suma peněz. Proto jsem také přijala exkluzivní smlouvu od jedné významné firmy, která prodává značkové boty od různých jiných firem," přibližuje Žilková své trable.

"Moji nejstarší dceru Agátu napadlo, abychom udělali módní přehlídku bot. Zorganizovala ji v jednom pražském obchodním domě a měli jsme s ní velký úspěch. Byla to taková polorodinná záležitost. Vystupovaly na ní moje tři děti, Agáta, Markéta a Vincenc, pak dcera Světlany Nálepkové Pepina, neteř Stelly Zázvorkové a další čtyři modelky. Firma nás i obouvá, protože jinak bych se za boty pro děti nedoplatila," podotkla s úsměvem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám