Hlavní obsah

Tele Tele v prime time jako parta rozjívených dětí

Novinky, Eva Zajíčková, ATO-Mediresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Jiří Adamec a osvědčený tým televize Nova, který vyrábí zábavné pořady, vedení televize odvelelo na důležitější práci: točí nový třináctidílný hraný seriál Pojišťovna štěstí, a tak ho při výrobě zábavy budou muset občas nahradit kolegové z jiných redakcí. Důvěru tedy dostala i partička, která vyrábí parodické skeče pod značkou Tele Tele.

Foto: Facebook týmu
Článek

Žádný div: v neděli v noci ho dosud pravidelně sledovalo 50 i 60% diváků, což se v tuto pozdní dobu blížilo i miliónu lidí. To je úspěch, na který se vyplatí vsadit. Veronika Žilková a Josef Carda se proto minulou sobotu večer poprvé objevili i v nejprestižnějším vysílacím čase, tedy od 20 hodin.

Opět parodie

Jak jinak než s parodií na vlastní pořady Novy. Pod názvem Ne - e, což je slovní hříčka na výroční nováckou anketu úspěšných tváří Anno, řádili na jevišti profesionální i amatérští dvojníci.

Veronika Žilková ze sebe (v převleku za Marilyn Monroe) klidně sypala vtípky, které by možná unesly drsňácky primitivní a svižně střídané skeče v Tele Tele, ale pro celovečerní pořad jsou chabé až nebohé. Jako spoluscenáristka a dramaturgyně pořadu do nápadu s dvojníky slavných šlápla s takovým nadšením, až divák musel nabýt do několika vteřin dojem, že se ocitl na rozjíveném večírku dětského letního tábora, který ne a ne skončit.

Diváci pořad sledovali

Obchodní chyba to ale nebyla, zřejmě právě něco takového toužilo publikum zažít. U Ne - e totiž sedělo bezmála 55% lidí, kteří trávili večer u televize, tedy téměř 2 milióny.

Ostatně na Primě se mohli dívat na reprízu německého krimiseriálu Siska (17, 2% publika, tedy 622 tisíc lidí). Malinko z toho vytěžila ČT 1 a její soutěž Hodina pravdy, kterou tentokrát sledovalo 27,5% diváků (997 tisíc lidí) namísto obvyklejší čtvrtiny

Anketa

Dívali jste se na pořad TV Nova Ne-e?
Ano, sledoval/a jsem jej a líbil se mi
19,9 %
Ano, sledoval/a jsem je a znechutil mne
29,6 %
Ne, nedíval/a jsem se na něj
50,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 186 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám