Hlavní obsah

Vendula Svobodová touží po dalším dítěti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIBEREC

Manželka hudebního skladatele Karla Svobody Vendula, která teprve vloni v létě porodila syna Jakuba, touží ještě po jednom dítěti. "Malému je teprve devět měsíců, musím se dát nejprve sama trochu dohromady, ale ještě jedno dítě určitě chci," přiznala dnes Svobodová před novináři na akci své nadace v liberecké nemocnici.

Článek

Podle ní je obtížné skloubit veřejné povinnosti s rodinným životem. Svůj čas se snaží dělit hlavně mezi manžela, syna, kterého stále ještě kojí, kočku, rybičky, želvu a dva psy, a přitom všem nezapomenout ani na sebe. Svobodová je však se svou rodinou spokojená. "Rodina je pro mne tím nejdůležitějším. Na sebe myslím, když jdu dvakrát v týdnu do posilovny, myslím při tom, ale i na Karla, pro kterého to také dělám," poznamenala.

Syn už běhá za kočkami

Skladatel Karel Svoboda podle ní není tím pravým typem na hlídání dětí, nejlépe prý syna hlídá v noci, když spí. Malý Jakub je podle slov své matky celý po tatínkovi, protože už nyní běhá za kočkami. Předmětem jeho zájmu je však čtyřnohá kočka, která je od Vánoc novým miláčkem celé rodiny. Přestože má vzácný původ, vypadá docela obyčejně. Doma může naprosto všechno, jediné tabu je pro ni Svobodova hudební aparatura.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám