Hlavní obsah

Vendula Svobodová je Ženou roku, porazila Bílou a Maxovou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vendula Auš Svobodová (37) získala titul Žena roku Celine 2009. S velkým náskokem porazila zpěvačku Lucii Bílou a topmodelku Terezu Maxovou, které skončily za ní.

Článek

Soutěž Žena roku Celine 2009 nese jméno popové star Celine Dion. Vendula Auš Svobodová patřila mezi padesát nominovaných českých žen, které musely splňovat tři podmínky: elegance&šarm, osobitost a smysl pro dobré skutky.

„Jednou už jsem v přímém televizním přenosu anketu o ženu roku vyhrála, bylo to v roce 2004. A letos se to povedlo zase. Vůbec jsem to nečekala, ani jsem o hlasování nevěděla. Všem moc děkuji za hlasy,“ řekla při přebírání ceny.

Tulipány z Holandska

Organizátoři chtěli Vendule udělat radost jejími oblíbenými květinami tulipány a konvalinkami. A pěkně se u toho zapotili. „Žluté a červené tulipány, ze kterých byla uvázaná kytice, jsme nechali přivézt z Holandska. Ovšem s konvalinkami byl problém. Ty sehnat nešly," řekl Novinkám jeden z organizátorů Jakub Hladký.

Vendula Svobodová si na večer oblékla luxusní šaty světového návrháře Johna Galliana. „Byla nádherná! Tygří šaty z nové kolekce 2010 od Galliana si Vendy přivezla z Vídně, doplnila je střevíčky od Prady a decentními šperky,“ dodal Hladký.

Na druhém místě v anketě Žena roku se umístila zpěvačka Lucie Bílá, třetí skončila topmodelka Tereza Maxová, čtvté místo si odnesla ředitelka nadace Naše dítě Zuzana Baudyšová a páté místo patří topmodelce Heleně Houdové.

Reklama

Související články

Z Venduly Svobodové je zrzka

Vendula Auš Svobodová (37) je další známou tváří, která se rozhodla pro pořádnou změnu. Své dlouhé blond kadeře obarvila po návratu ze svatební cesty na...

Výběr článků

Načítám