Hlavní obsah

Z Venduly Svobodové je zrzka

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vendula Auš Svobodová (37) je další známou tváří, která se rozhodla pro pořádnou změnu. Své dlouhé blond kadeře obarvila po návratu ze svatební cesty na Maledivách na zrzavo.

Článek

"Mám ráda změny, tak proč ne. Byla jsem zrzavá už několikrát před lety. Je pravda, že takhle tmavé jsem to ještě ale neměla," řekla Novinkám Svobodová. Že by chystala nějakou životní změnu, o tom prý nemůže být řeč. "Jedinou změnou je, že jsem se nedávno vdala a že si přejeme miminko," dodala Svobodová na módní show Tommy Hilfiger. Vendula už několikrát podstoupila umělé oplodnění, zatím bohužel bezúspěšně.

Hlavními hvězdami přehlídky byla topmodelka Pavlína Němcová a kanadská zpěvačka Nisha Kataria. Ta má stejného manažera jako měl v posledních letech král popu Michael Jackson a sama se pyšní tím, že ji Jackson objevil.

"Je to dost divný. Zpívá jen převzaté věci a ani nemá svoji desku. Taky mám fotku s Antoniem Banderasem a netvrdím, že jsem s ním hrála," pozastavil se se smíchem jeden z hostů módní show.

Na módním mole se objevily také Lucie Hadašová, Kateřina Průšová, Lili Sarah Fischerová nebo Vlaďka Erbová.

Hadašová je přítelkyní hokejisty Jardy Bednáře, který je bratrem organizátorky akce Gábiny Bendové. "Ta jediná měla účast povinnou. Měla by doma peklo," smála se Bendová. Její skoro švagrová se jí velmi zamlouvá. "Je skvělá. K Jardovi se hodí a myslím, že ti dva už spolu zůstanou," dodala Bendová.

Reklama

Výběr článků

Načítám