Hlavní obsah

Ve Virginii dopadli zloděje výhradně pravých bot

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prodejna ve virginském městě Ranaoke byla od července vykradená už třikrát, naposledy minulou neděli. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, až na to, že dvakrát si zloděj odnesl výhradně pravé boty. Napotřetí, když si zloděj odnesl i tričko s nápisem „Zavolejte mému právníkovi“, ho policisté dokázali dopadnout.

Foto: ROANOKE COUNTY SHERIFF’S OFFICE

Manuel Carlos Ramirez-Godoy

Článek

„Pokud nemá obě nohy pravé, tak riskoval svou svobodu kvůli ničemu,“ postěžoval si v srpnu Rob Wickham, majitel obchodu s obuví, místnímu deníku Ranaoke Times. Bylo to podruhé za krátkou dobu, co jeho obchod vykradli. V prvním případě zloděje dopadla sedmnáctiletého teenagera, po záhadném zloději pravých bot však párala marně.

Minulou neděli maskovaný zloděj vyrazil do obchodu zase. Tentokrát však policisté zasáhli rychle a zloděje dopadli na útěku. Byl jím 21letý Manuel Carlos Ramirez-Godoy, policisté u něj našli všech 20 ukradených pravých bot a tričko s ironickým nápisem „Zavolejte mému právníkovi“.

Záznam bezpečnostních kamer ze srpnové loupeže

Kradl zloděj z neobyčejných pohnutek, nebo prostě patřil do dlouhé řady kriminálníků nepříliš obdařených rozumem? Zdá se, že v tomto případě platí druhá možnost. Majitel obchodu totiž už během druhého přepadení uvedl, že vystavuje z páru vždy jen pravou botu a levou nechává za pultem.

Přesto to Ramirez-Godoye neodradilo od toho, aby krádež zopakoval se stejným výsledkem. Zda se zařídil podle nápisu na ukradeném tričku, zůstává nejasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám