Hlavní obsah

Ve sporu o alimenty nejspíš Čejková ustoupí

Právo, Ivana Cihlářová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka Mirka Čejková, která se soudí svým manželem, golfistou Alexem Čejkou o alimenty na jejich dva syny, nejspíš ustoupí ze svých požadavků. Čejková dosud chtěla na každé dítě sto padesát tisíc měsíčně.

Foto: Jan Kaše

Příjezd na nádvoří pivovaru

Článek

"Myslím, že už došlo k nějaké kompromisní dohodě, která bude při příštím jednání potvrzena rozsudkem," řekl ve čtvrtek Právu po skončení dalšího kola soudního sporu mezi rozcházející se dvojicí advokát Čejkové Ivan Vávra.

Ten v rozhovoru s Právem dokonce tvrdil, že jeho klientka po manželovi nikdy zmiňovanou sumu nechtěla. "Těch tři sta tisíc měsíčně nikdo neřekl," řekl Vávra. To, že Čejková nakonec ustoupí, naznačují i dnešní proměny jejího chování.

Polibek na rozloučenou

Zatímco před začátkem soudu nechala dárky pro syny, které jí Čejka předal, ležet na chodbě, a vracel se pro ně její advokát, po skončení jednání si už jeden z dárků nesla v ruce a s Čejkou se před budovou rozloučila políbením na tvář.

Novinářům Čejková řekla, jak jsou s manželem rádi, že spolu po roce mohli poprvé mluvit. " Myslím, že jsme dospěli k dohodě o styku s dětmi. Uvidí je, kdykoliv bude chtít," prohlásila. Její muž ale mlčel jako ryba a všechny dotazy odrážel pouhým "no comment". Jenom jeho právník Michal Pacovský si Právu postěžoval, že Čejková den před tím neumožnila jeho klientovi setkání s dětmi.

"Starší syn Felix měl ve středu šesté narozeniny, chtěl mu dát dárky a chvíli být se syny, ale nebylo mu to umožněno. Děti jsou prý mimo Prahu," řekl Pacovský. Podle něj chce jeho mandant platit na děti tolik, kolik opravdu potřebují. Čejkové chce dávat na každého syna deset tisíc měsíčně a z vázaného účtu jim dále chce hradit i veškeré náklady na vzdělání a koníčky.

Spor, který ve čtvrtek před Okresním soudem pro Prahu-západ pokračoval již čtvrtým stáním, soudkyně odročila na 14. června.

Reklama

Související témata:

Související články

Mirka Čejková se nenechá změnit

Mirka Čejková, svého času nejoblíbenější televizní moderátorka, která se bohatě provdala za světoznámého golfistu a nedávno se s ním rozvedla,...

Výběr článků

Načítám