Hlavní obsah

V Tokiu se propadla silnice. Díra málem pohltila popeláře

Obrovské štěstí měl řidič popelářského vozu i jeho spolujezdec, když v úterý ráno projížděli tokijskými ulicemi. V jedné z nich se totiž těsně za nimi otevřela v zemi obrovská díra dosahující až pětimetrové hloubky. Popelářský vůz zapadl naštěstí jen zadními koly a nezřítil se dolů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na tokijské silnici se vytvořila 10metrová díra, na jejím okraji zůstal viset popelářský vůzVideo: Reuters

 
Článek

Řidič vozu byl rovněž prvním, který o propadu informoval policii. Podle anglojazyčného japonského serveru Nippon.com přijala policie oznámení o nehodě v 5:50 místního času.

Tou dobou nebyl v jednosměrné ulici vůbec naštěstí vůbec žádný provoz. Popelářský vůz se propadl pouze zadními koly a zůstal zaseknutý na okraji díry.

Trvalo to dalších šest hodin, než byl vůz vyproštěn. Díra samotná má podle úřadů deset metrů na délku, čtyři metry na šířku a hluboká je dva až pět metrů. Jak uvedla tokijská policie, nikdo nebyl zraněn.

Autobus v Pittsburghu čekal na červené, propadla se pod ním zem

Koktejl

Popelářům se podařilo dostat se z vozu bez úhony. Nedaleko čerstvě vzniklé díry se nachází staveniště, zda konstrukční práce zapříčinily propad silnice, ukáže až vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám