Hlavní obsah

V toastovém chlebu jsem našel zub žraloka, tvrdí Australan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Matthew Fenn z australského města Melbourne narazil při snídani na záhadný objekt v toastovém chlebu. Muž si podle deníku Daily Mail, který o události informoval, myslí, že by se mohlo jednat o žraločí zub. Výrobce chlebů Helga's odmítl danou věc komentovat do té doby, než se vše důkladně prošetří.

Foto: Profimedia.cz

Žraločí zuby.

Článek

Fenn tvrdí, že při snídani ucítil v puse podivný kousek, který ihned vyplivl. „Nesmírně mě to překvapilo, naštěstí jsem nekousl do ostrého konce,“ popsal deníku The Herald Sun.

Australský list informoval, že předmět je menší než pěticentová mince. „Vypadá to jako malý zub. Jsou na něm nepravidelné okraje, určitě není lidský,“ řekl Fenn přesvědčeně.

Fenn následně neznámý objekt vyfotil a fotku sdílel na facebookových stránkách společnosti, která toastové chleby vyrábí. „Naštěstí u toho nebylo moje dítě,“ napsal k příspěvku s tím, že kdyby ten den nesnídal v práci, ale doma, mohla ostrý předmět spolknout jeho devítiměsíční dcera.

Společnost Helga's mu poděkovala za varování a rovněž podotkla, že každý výrobek prochází přísnou kontrolou. „Se spotřebitelem jsme mluvili a můžeme potvrdit, že nedošlo k žádnému zranění. Provedeme řádnou analýzu, abychom zjistili, oč se jedná a odkud to pochází, do té doby to nebudeme komentovat,“ uzavřela společnost v prohlášení.

Reklama

Výběr článků

Načítám