Hlavní obsah

V Itálii zadrželi 103letou silniční pirátku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ve městě Bondeno v provincii Ferrara na severu Itálie v noci na úterý zastavila auto, které se prohánělo po městě nemalou rychlostí a opakovaně se vracelo do stejných ulic. Řidič auta muže zákona ale překvapil ještě víc než jeho styl jízdy. Za volantem totiž seděla 103letá žena s propadlým řidičským průkazem i pojištěním.

Foto: Profimedia.cz

Italské městečko Bondeno

Článek

Muži zákona ženu zastavili kolem jedné hodiny ráno, když na ni upozornil obyvatel města. Ženin řidičský průkaz už dva roky neplatil a povinné pojištění automobilu nebylo uhrazené.

Když „carabinieri“ podezřelé auto zastavili, penzistka jim tvrdila, že jede za přáteli, píše agentura DPA. Kvůli chybějícímu pojištění jí však policisté vozidlo zabavili a zavolali pro něj odtahovou službu.

Aby muži zákona ušetřili dezorientované penzistce další stres, následně ji odvezli domů. Podle policie celý zákrok proběhl bez sebemenších komplikací a žena, ročník narození 1920, vůči opatřením nekladla odpor.

Bondeno se nachází v regionu Emilia-Romagna a má přibližně 15 000 obyvatel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám