Hlavní obsah

V belgickém Milionáři začnou soutěžit páry

BELGIE

Muž se potí na křesle v soutěžním pořadu Chcete být milionářem? a jeho partnerka v hledišti by si očividně nejradši ukousla jazyk, protože zná odpověď na otázku, kterou její protějšek dostal. Známá scéna? Alespoň v belgické mutaci populární televizní soutěže proto dostanou i drahé polovičky šanci zazářit.

Foto: Martin Šalek

Jde o to vyzdvihnout letecké společnosti, které dokáží přidat ohleduplný přístup k životnímu prostředí a tím i k lidem žijícím v okolí letiště.

Článek

První modifikovaný Milionář se bude v Belgii vysílat 10. února a do "horkých křesel" usedne partnerský pár. "Nejzajímavější je, když se dva lidé neshodují. Někdy to může být hodně zábavné, jeden si je jistý odpovědí na 85 procent, druhý vůbec neví, která bije. Kdo rozhodne? Manžel? Manželka? Nakonec zatelefonují tchyni," nastínil deníku Derniere Heure moderátor frankofonní belgické mutace soutěže Alain Simons.

Zapojí se i vnoučata

Podle něj už k podobným pokusům hru rozvinout přistoupil anglický nebo francouzský Milionář. "Nejsme první ani poslední, kdo něco takového udělá. A je to taky způsob jak vysílání osvěžit," míní Simons. Soutěž partnerů, která se bude vysílat nedlouho před 14. únorem - svátkem zamilovaných, ale nebude poslední. Chystá se třeba i díl, v němž se do soutěže zapojí prarodiče s vnoučaty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám