Hlavní obsah

Unikátní setkání: Na zahradě se sešli jezevec, liška a srnka

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tunbridge Wells

Manželé Julian a Gillian Lloydovi z britského hrabství Kent se rozhodli, že svou zahradu promění v prostor, kam bude moct chodit divoká zvěř. A to se jim povedlo dokonale. Během dvou let, co v domě žijí, k nim zavítala spousta zvířat. Teď se tam ale v jeden okamžik objevila jen pár metrů od sebe unikátní trojice: jezevec, liška a srnka, píše server listu Metro.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jezevec, liška a srnka se setkali ny zahradě rodinného domu v KentuVideo: AP

 
Článek

K ojedinělému setkání došlo 29. října okolo sedmé hodiny večer. „Na zahradě se nám často objevují volně žijící zvířata, i když takovou kombinaci jsme tu ještě nikdy neměli. Když jsme video sdíleli, lidé to setkání přirovnávali k něčemu z Disneyovských filmů nebo animovaného seriálu The Animals of Farthing Wood,“ popsal Julian. Jeho manželka, která se specializuje na fotografování divoké přírody, vše zdokumentovala.

Nejkrásnější fotky divočiny berou dech

Koktejl

Od nastěhování se manželé ztrojnásobili velikost zahradního jezírka, vytyčili četné stezky pro volně žijící živočichy, nainstalovali celkem 23 ptačích budek a vysázeli množství divokých rostlin. Hromady klád se zase staly útočištěm pro myši a hmyz.

„Jsme prostě rádi, že můžeme volně žijícím zvířatům poskytnout bezpečný prostor, kam mohou přijít a komunikovat. A rozhodně je zábavné je sledovat,” dodal 62letý Julian.

Reklama

Výběr článků

Načítám