Hlavní obsah

U dálnice postavil obří billboard se svým obličejem, hledá životní lásku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve snaze najít životní lásku postavil šestašedesátiletý Američan Jim Bays u dálnice v Texasu obří billboard. Na něm se zájemkyně o vážný vztah s rozvedeným podnikatelem a milovníkem fitness dozvědí mimo jiné jeho telefonní číslo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bays se do Texasu přestěhoval v polovině června z Washingtonu kvůli podnikání. Během cesty po dálnici si jednoho dne všiml velkého billboardu a napadlo jej, že by to mohla být i šance pro něj. Dvakrát rozvedený otec pěti dětí si reklamní plochu pronajal a začal vymýšlet znění inzerátu.

„Hledám hodnou ženu ve věku 50–55 let. Na rozhovory, procházky a vzájemné projevy laskavosti,” zní text na billboardu, který doplňuje Baysova fotka v kovbojském klobouku a telefonní číslo. Pro zájemkyně je zřízena speciální hlasová schránka.

Od listopadu, kdy nápad realizoval, se mu ozvaly asi dvě desítky žen a absolvoval i čtyři osobní schůzky. Stále má však pocit, že pravou lásku nenašel.

Původně zkoušel i seznamovací aplikace, ale ani tam se mu nepodařilo objevit ženu snů. Jak sám přiznává, možná i kvůli velkému pracovnímu vytížení, kdy pracuje někdy i šest dní v týdnu.

„Už to holt není jako na střední. Není lehké se seznámit s někým, kdo je na stejné vlně. Svoji první ženu jsem skutečně miloval, ale postupem času se z nás stali dva kohouti na jednom dvoře. Navíc ona si tehdy brala chlapce, přitom chtěla muže,” říká.

Jaká fotka na seznamce zvýší mužům šanci na vážný vztah? Svaly ani nezkoušejte

Muži

Ani s dětmi, kterým je mezi 12 a 41 lety, to nemá jednoduché, možná i proto, že chtěl, aby se do něčeho zakousli a naučili se být v tom dobří. „A když jsem měl čas já, oni byli zahlceni prací,” podotýká.

Když se ho američtí novináři ptali, jestli má nějakou ženu snů, Bays pohotově přispěchal s odpovědí. „Asi Jennifer Aniston by nebyla špatná. Ne, dělám si srandu. Tak trochu...,” zažertoval. „Hledám skutečně milou ženu, se kterou bych trávil čas povídáním a procházkami,” dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám