Hlavní obsah

Turek si nechal prodloužit přirození. Po operaci si stěžuje, že nastal pravý opak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Půl milionu tureckých lir (375 tisíc Kč) požaduje jako odškodné Turek po lékaři, který mu prý zfušoval operaci přirození. Namísto očekávaného prodloužení penisu se pacient ze zákroku probral se zjištěním, že se stal pravý opak – úd je prý menší.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle deníku Daily Mail se operace uskutečnila už v lednu 2022, ale nyní se případem zabývá soud. Chirurg měl stěžovateli slibovat prodloužení 11,9centimetrového penisu o 2,8 centimetru.

Výsledkem operace prý ale je, že se o centimetr zmenšil, tvrdí pacient, jenž pracuje jako bankéř v západotureckém městě Tekirdağ. Pacient si kromě toho stěžuje, že stále trpí bolestmi a že mu lékař genitálie znetvořil, protože na nich zůstaly viditelné jizvy.

Následoval ještě další zákrok, při němž se prý chirurg pokoušel o nápravu a snažil se také vypořádat s nežádoucím krvácením. Bolesti ale podle pacienta po „zpackané“ operaci neustoupily a byly v jednu chvíli tak silné, že nemohl ani chodit.

Lékař argumentaci stěžovatele odmítl s tím, že se při operaci „nedopustil žádného pochybení“. Vzhledem k anatomické konstelaci pacienta existovalo riziko, že se prodloužení jeho údu nezdaří, nebo nebude takové, jaké pacient očekával, argumentovali obhájci chirurga v procesu, který stále pokračuje.

Lékař současně popírá, že by pacientovi učinil nějaký konkrétní příslib, pokud jde o rozměry jeho mužství. Zcela také odmítl tvrzení pacienta, že by se penis následkem operace zmenšil.

Lékař naštvaně opustil operační sál, protože nedostal čaj

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám