Hlavní obsah

Trumpovi přejí uzdravení až v Kosovu, fanoušek kvůli tomu sáhl do vlastní kapsy

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký prezident Donald Trump, který se nakazil koronavirem, se dočkal podpory dokonce i v Kosovu. Tamní obyvatelé prostřednictvím billboardu přejí hlavě státu brzké uzdravení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Kosovu se objevily billboardy s přáním brzkého uzdravení Donaldu TrumpoviVideo: AP

 
Článek

Billboard u cesty zaplatil Naim Murseli, který je Trumpovým fanouškem a podle svých slov chtěl vyjádřit prezidentovi podporu od jeho kosovských příznivců. Ačkoliv Murseli sám žije ve Švédsku, billboard pronajal asi 15 kilometrů od Prištiny.

„Přeji prezidentu Trumpovi brzké uzdravení z covidu-19,” uvedl Murseli.

Řada Kosovanů patří k příznivcům Spojených států, které na konci minulého století vedly misi během války se Srbskem, uvedla agentura AP.

Už i nosič Trumpova jaderného kufříku má koronavirus

Koronavirus

Čtyřiasedmdesátiletý Trump oznámil minulý pátek, že má covid-19. Postupně se ukázalo, že se během minulého týdne nakazila také více než desítka lidí, s nimiž během minulého týdne přišel do styku. Trumpův lékař Sean Conley v pondělí řekl, že prezident je stále přenašečem nákazy.

Přesto je šéf Bílého domu přesvědčen, že se brzy bude moci vrátit do předvolebního boje. „Brzy budeme zpět v kampani!!!” napsal na Twitteru.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám