Hlavní obsah

Tříletá dívka už čistila zuby krokodýlovi, tentokrát ošetřila čtyřmetrovou krajtu

Novinky, nčs

Nedávno se tříletá indonéská dívka stala hitem internetu, když se do širokého povědomí dostalo video, kde se ve vaničce koupe s krokodýlem a čistí mu zuby. Její láska ke zvířatům je však ještě pestřejší, než by se mohlo zdát. Tentokrát se rozhodla ošetřit 4,5 metru dlouhou krajtu, informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tříletá holčička ošetřovala 4,5metrovou krajtuVideo: AP

 
Článek

Se zvířaty přichází tříletá Maharani do styku díky svému otci, který se o zraněná a nemocná zvířata stará, a dcera se v tatínkovi evidentně zhlédla.

Když byly Maharani dva roky, přinesl otec domů zuboženého krokodýla, se kterým se dívka ihned spřátelila a jejich vztah je tak blízký, že si dokonce plaz nechá od nebojácné dívky čistit chrup.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Krokodýl si nechal od tříleté holčičky čistit zuby kartáčkemVideo: AP

Krokodýlem však rodina nekončí. Na dalších záběrech je Maharani vidět ve společnosti 4,5 metru dlouhé krajty, které se snaží ošetřit tlamu.

Babičku poranila

„O dceru se nebojím, naprosto jí věřím. Ona zvířata miluje a zvířata milují ji. Nejdřív jsem se samozřejmě bál a dával jí instrukce, jak se k divokým zvířatům chovat, ale pochopila všechno velmi rychle a nyní jsem už klidný,” říká otec dívky.

Krajta obvykle při ošetřování nesnese lidský dotyk, babičku dívky dokonce poranila. Když však na scénu nastoupí Maharani, všichni jsou najednou klidnější.

Reklama

Výběr článků

Načítám