Hlavní obsah

Tři tisíce lidí se chce stát superstar

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Více než 3 200 zájemců, převážně dívek ve věku mezi 16 až 20 lety, se přihlásilo do konkursu televize Nova na pořad Česko hledá SuperStar, z něhož má vzejít nová hvězda pop music.

Foto: Josef Zajíc

Své názory u Památniku obětem komunstické zvůle řekla biskupka Církve československé husické Jana Šilerová. 18.11.2013

Článek

Zájem mladých lidí o kariéru zpěváka nebo zpěvačky byl v Česku mnohem vyšší než například v sousedním Německu, kde stejná televizní soutěž již proběhla.

Věnujte pozornost anketě pod článkem:
Chcete se stát superstar?

Nova představila v pátek novinářům odbornou porotu, která na konkursech v Ostravě, Brně a  Praze vybere, kdo se dostane před televizní kamery.

Předsedou poroty je zpěvák, textař a novinář Ondřej Hejma známý z kapely Žlutý pes. Porotu tvoří manželský pár textařka Gabriela Osvaldová a skladatel Ondřej Soukup, čtvrtým porotcem je generální ředitel vydavatelské firmy BMG Czech republic Milan Herman.

Porotci vyberou ze všech přihlášených stovku nejlepších a z nich pak čtyřicítku adeptů, kteří se -poprvé 3. února příštího roku - představí postupně až do června na obrazovce Novy.

Anketa

Chcete se stát superstar?
Ano
28,4 %
Ne, nezajímá mě to
54,1 %
Nevím
17,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 592 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám