Hlavní obsah

Třenice ve španělské královské rodině: Vztah snacha–tchyně není ideální zřejmě nikde

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že vztahy mezi nejvýše postavenými ženami španělské královské rodiny nejsou zrovna ideální, ukázal moment po velikonoční mši, který neunikl pozorným španělským médiím. Královna Letizia se podle všeho pokoušela královně Sofii, své tchyni, zabránit, aby se vyfotila se svými vnučkami.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mezi členkami španělské královské rodiny roste napětíVideo: Reuters

 
Článek

Spor mezi oběma ženami odhalila v neděli krátce po velikonoční mši španělská televize TVE během tradičních velikonočních prázdnin, které královská rodina tráví na Mallorce.

Devětasedmdesátiletá královna Sofia, matka současného krále Felipeho, chtěla zapózovat se svými vnučkami, princeznami Sofií a Leonorou, fotografům v katedrále Panny Marie v mallorském hlavním městě Palma de Mallorca. Všimla si toho ale Felipeho manželka Letizia a postavila se mezi fotografy a svou tchyni.

Obě ženy pak prohodily pár vět a z řeči těla je patrné, že to nebyla přátelská výměna. Situaci se pokoušel uklidnit král Felipe, zatímco jeho otec Juan Carlos situaci jen konsternovaně přihlížel, všimly si španělské deníky. Roztržku se nebály označit za „velice nepříjemnou“.

Foto: Profimedia.cz

Jediný okamžik mohl odhalit ne zrovna ideální vztah obou královen, spekulují španělská média.

Královská rodina, která se následně nechala vyfotit před vchodem do katedrály, celou rozepři nijak nekomentovala.

Situace ale nenechala chladnou řeckou korunní princeznu a Felipeho sestřenici Marii Chantal. „Žádná babička by se neměla dočkat takového zacházení. Teď se vybarvila,“ poznamenala nevybíravě na adresu královny Letizie řecká princezna.

Reklama

Výběr článků

Načítám