Hlavní obsah

Tradice je tradice. Studenti shodili ze střechy sedmipatrové budovy piano

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Massachusetts

Scénku jako z komiksu připomínala akce v Institutu technologií v Massachusetts. Studenti tam totiž minulý pátek svrhli ze střechy sedmipatrové budovy na zem piano. Nešlo však o žádnou vylomeninu - jednalo se o tradiční pád piana, který se tam koná pravidelně, informoval server thesun.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Piano spadlo ze střechy sedmipatrové budovy. Dopadlo na jiné piano

 
Článek

Letošní ročník přilákal asi 200 pozorovatelů, kteří si nenechali ujít unikátní podívanou. Za hlasitého odpočítávání studenti svrhli ze speciální rampy na střeše univerzitní budovy piano, které dopadlo na jiné piano, stojící dole na zemi.

Oba hudební nástroje se během vteřiny změnily v hromadu třísek. Přihlížející lidé si pak na památku odnášeli úlomky, klávesy nebo pedály.  

Tradice mohou být různé, tahle je ale opravdu dost kuriózní. Koná se každoročně už 40 let u příležitosti posledního dne, kdy mohou studenti "vypadnout" ze školy. Během let se z akce stal rituál, na který se používají darovaná nefunkční piana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám