Hlavní obsah

Tomáš Krejčíř prožije pestré léto

– PRAHA

Herec Tomáš Krejčíř, který v seriálu Rodinná pouta ztělesnil Adama Rubeše, se už těší na dovolenou. K moři se prý pravděpodobně nedostane, ale i tak bude mít pestrý program. Doufá, že si udělá i čas na svou rodinu.

Článek

"Trpím sice obrovskou přepracovaností, ale rád bych si toto léto přece jen udělal trochu času na rodinu," pousmál se Krejčíř. "Byli jsme o Vánocích v Egyptě a zbytek rodiny už teď k moři nechce. Já bych jel, ale podřídím se," doplnil.

"Pojedeme spíš do Rakouska k solným jezerům, také na Slovensko. V plánu máme i chatu na Vysočině a pak takový rodinný tábor na Jalovci, bývá to tam bezva. Není to zastřešené žádnou institucí, vždycky se jen sjede asi dvacet rodin a zaplatíme si v hotelu plnou penzi, abychom měli čas věnovat se dětem. Vymýšlíme jim hry a soutěže a ony jsou nadšené. I proto, že mají okolo sebe spoustu vrstevníků," popsal Krejčíř.

Děti má s manželkou Gábinou celkem tři. Nejmladší je roční Davídek, který je prý pro prázdninové cestování jako zrozený. "Poprvé s námi byl na cestách, když mu bylo teprve čtrnáct dní. Skvěle takové výlety zvládá, je moc hodný. Bereme si ho proto s sebou i letos," pochválil herec svou nejmladší ratolest.

Reklama

Související témata:

Související články

Adam z Rodinných pout okouzlil sestřičky

Herec Tomáš Krejčíř, který v televizním seriálu Rodinná pouta ztělesňuje postavu Adama Rubeše, v uplynulých dnech ohrozil natáčení dalších dílů. Onemocněl...

Výběr článků

Načítám