Hlavní obsah

Adam z Rodinných pout okouzlil sestřičky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec Tomáš Krejčíř, který v televizním seriálu Rodinná pouta ztělesňuje postavu Adama Rubeše, v uplynulých dnech ohrozil natáčení dalších dílů. Onemocněl totiž angínou, a tak se musel rychle vyléčit.

Foto: Stanislava Dvořáková

Vernisáž fotografií cestovatelky Aleny Pirklové ve foyer Roškotova divadla uvedl ředitel Klubcentra Karel Pokorný.

Článek

Kvůli hladkému průběhu natáčení se musel Tomáš Krejčíř uzdravit co nejdříve. Proto docházel denně do nemocnice na injekce.

Jeho přítomnost byla nepřehlédnutelná. Sestřičky se prý předháněly v tom, která se zhostí úkolu vpíchnout mu injekci.

Hádka s řemeslníkem

Seriálový Adam svou roli dokonale prožívá. Při natáčení jedné z hádek s Danou Morávkovou, starší sestrou Andreou, se natolik dostal do ráže, že mu nálada vydržela až domů.

Ačkoliv se Tomáš většinou snaží veškeré konflikty vyřešit domluvou, po návratu se pustil do ostré diskuse s řemeslníkem, který u Krejčířů v současné době pracuje. Pohádal se s ním natolik, že se prý dělník polekal a utekl.

Reklama

Související témata:

Související články

Jandovou proslavila až Rodinná pouta

Čtyřiadvacetiletá Klára Jandová zaujala v novém seriálu Rodinná pouta v roli Evy Pokorné. Mladá absolventka konzervatoře byla už úspěšná na jevišti jihočeského...

Výběr článků

Načítám